Aniversarea de 11 ani de Craiova Blog Meet la Crama 91

333793040_3336199276602968_1055190537877429370_n

Luna februarie s-a încheiat pe ritmul muzicii și râsete de voie bună în blogosfera oltenească, deoarece pe data de 26 am sărbătorit 11 ani de Craiova Blog Meet. Această ediție și-a lăsat amprenta în amintirile noastre prin locația superbă, vinurile Sâmburești care nu dau greș niciodată, platouri îmbelșugate, o mini  piesă de teatru super amuzantă și desigur, șampanie și un tort absolut delicios.

IMG_1021

Bacolux Craiovița Hotel&Events

Să începem cu începutul. Locația pentru această sărbătoare a fost una destul de aproape de mine, (ceea ce m-a bucurat pentru că am avut ocazia să fac și puțină mișcare după atâta mâncare bună) este vorba despre Bacolux Craiovița Hotel&Events  și superba Crama 91. Înainte de toate, am început cu un tur al locației, susținută de colega noastră de blogosfera Diana Popa. Am vizitat grădina amenajată într-un stil armonios și totuși modern. Mai apoi am vizitat sălile de eveniment pe care Bacolux Craiovița Hotel&Events le pune la dispoziție clienților săi. Indiferent că este vorba despre o întâlnire de afaceri, o nuntă sau o petrecere de Revelion în toată regula, hotelul vă oferă săli cu o capacitate de la 80 până la 300 de persoane. Indiferent de capacitatea de persoane, toate sălile hotelului se ridică la cele mai înalte standarde prin decorul romantic și elegant.

Dacă faceți rezervări în perioada vară, vă veți putea bucura inclusiv de piscina de exterior superbă. Mai departe, Diana ne-a prezentat și câteva dintre tipurile de camere de care clienții Bacolux Craiovița Hotel&Events se pot bucura. Fie că sunteți într-o călătorie de afaceri sau doriți să petreceți o seară romantică în această locație, cei de la Bacolux Craiovița Hotel&Events s-au gândit la toate detaliile. Sinceră să fiu, este singurul hotel despre care am aflat că pune la dispoziția clienților aparate de cafea și capsule gratuite în camerele sale Business, pentru a începe dimineața așa cum se cuvine, alături de o imprimantă, un birou și o vedere superbă de la etaj. V-am spus că aveți și opțiunea de roomservice începând de anul viitor? Pe scurt, Bacolux Craiovița Hotel&Events este locația ideală pentru orice ocazie.

Bacolux craiova

Crama 91

După un tur impresionant, Diana ne-a condus spre locația unde urma să petrecem acest Blog Meet special, și anume Crama 91. Situată la subsolul hotelului, este una dintre locațiile cele mai frumoase pe care am avut plăcerea de a-l vizita.

IMG_1092

Crama 91 este, după cum sugerează și numele, precum o cramă cu atmosferă primitoare și decorată cu bun gust. Aveam ocazia de a admira o colecție de vinuri rare, decorațiuni creative folosind dopuri de la sticlele de vin, și desigur, să ne simțim bine savurând vinurile de la Domeniile Sâmburești. Dar un vin bun trebuie savurat alături de mâncare la fel de bună, așa că cei de la Crama 91 ne-au încântat cu platouri care mai de care mai bogate. Știm cât de important este să ai parte de hidratare atunci când consumi alcool, iar cei de la Aqua Carpatica au avut grijă de noi acest sens.

IMG_1176
IMG_1121

Domeniile Sâmburești

În sfârșit a venit momentul să ne delectăm cu vinurile de la Domeniile Sâmburești.  Deoarece platourile care ni s-au oferit conțineau de toate, de la muraturi, la carne albă, de la fripturi la opțiuni vegetariene, vinurile lor au mers de minune la absolut tot. Am început cu un pahar sănătos de Chardonnay, ușor, parfumat și un start potrivit eveniment. Am avut parte desigur și de Sauvignon Blanc, Merlot  și Cabarnet Sauvignon, dar preferatul meu din acea seară rămâne vinul Roze. S-a potrivit de minune cu carnea de pasăre și sosurile oferite. Roze-ul de la Sâmburești cu notele sale de fragi, cireșe și parfum de primăvară este garantat să cucerească pe oricine.

O piesă inedită

Anul acesta însă nu am avut parte strict de mâncare și băutură. Am savurat și spectacol de teatru susținut chiar de către colegii noștri bloggeri. Piesa de un act intitulată Ciorapii regelui Arthur de Floyd Dell a fost aleasă și tradusă de Iulian Fira. Ne-a oferit și un mic moment de comedie, și ne-a dovedit că toți avem un actor/o actriță în noi.

IMG_1166

Finalul petrecerii a fost marcat cu șampanie delicioasă de la Zarea și un tort absolut delicios, pregătită de mama lui Geordan: colegul nostru de blogosferă plecat în străinătate, nu însă fără a ne oferi în dar această tradiție. Asa s-a întâmplat ca an de an, mama lui să ne pregătească tortul ASBO.

O seară minunată

IMG_1238

Un tort cu ciocolată, cu fructe, cu macaroons, și muuuultă cremă, a fost un adevărat deliciu. După ce ne-am îndulcit, bineînțeles, s-a dansat. Eu am două picioare stângi, și nu m-am simțit 100%. Am preferat să-i admir pe ceilalți și să capturez cât mai multe momente frumoase pe cameră.

IMG_1230
IMG_1247

Veți putea admira aceste secvențe în vlogul persoanei alături de care am petrecut această zi specială și anume Xaara Novack. Am explorat, am mâncat, ne-am delectat cu vinuri gustoase și ne-am simțit foarte bine. Până data viitoare!

Articole recomandate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[instagram-feed]